Bildiğiniz gibi Google play’de taktik oyunlarının milyonlarca indirmesi var. Bu oyunlarının başta geleni kuşkusuz kiClash of Clansoyunudur. Bu oyunun benzerleri dahi yüzbinlerce sefer indirildi. Geliştirici firma oyun çıktığı günden beri daimi oyunu geliştirmesi hataları ve bugları temizlemesi oyuna çok büyük bir artı puan kazandırmıştır.

Oyun içinde ihtiyaç duyulan ürünlerin yetmediğinde satın alabileceğiniz gibi bu satın alma işleminde para vermemek isteyenlere bu apk sürümünü indirmesi gereklidir. Taktik oyunlarını sevenlerin vazgeçemiyeceği bir oyundur. Geçmiş zamanlarda yapılan android kullanmıyorken bu oyunları bilgisayar veriyonu olarak düşünebiliriz. Age of empires oyunu da tüm Dünya tarafından oynanan en iyi oyunlar arasında yer almaktadır. Oyunun en büyük artılarından biri online olarak oynanmasıdır. Düşmanlarınız gerçek kullanıcılar olması kişileri iyice oyuna heveslendirmektedir.

Oyunu geliştirici Supercell firması 2012 seneninde heyetmiş bir firmadır. Çok kısa müddet içerisinde internet milyonerleri arasına girmesini sağlayan oyunları Clash of Clans oyunudur. Bu oyunun haricinde oyunları bulunmaktadır. Lakin en çok çalışma yaptıkları oyun başka bir deyişle reklamlar ile ön tasarıya çıkardıkları oyun Clash of Clans’tır. Firma bu başarısından dolayı bir hayli yatırımcının dikkatini çekmiştir.

Clash of Clans oyununungünlükkazandığı para2,4 milyon dolarolarak 2012 seneninde izah etmiştir. Firmayı bu büyük başarısından dolayı kutlamadan geçemeyelim. Clash of Clans Hileli sınırsız paralı apk sürümünü aşağıdan indirebilirsiniz.